T.T.K. Çerçevesinde Denetim Kavramının ,Kavramı Oluşturan Alt Bileşimleri ile Bi

Başlatan admin, Aralık 19, 2014, 06:10:52 ÖS

« önceki - sonraki »

admin

TÜRK TİCARET KANUNU ÇERÇEVESİNDE DENETİM KAVRAMININ, KAVRAMI OLUŞTURAN ALT BİLEŞENLERİ İLE BİRLİKTE TANIMLANMASI
İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER………………………………………………………………………i
GİRİŞ ………………………………………………………………………………..1
  DENETİMİN TANIMI        ………………………………………………………1
            Denetim Unsurları ............……………………………………………… 1
DENETİM KAVRAMLARI      …………………………………………………….2
Denetim ve Benzer Kavramlar .............................................................2
Revizyon ve Teftiş ................................................................................4
DENETİMİN STANDARTLARI ........................................................................7
DENETİM SÜREÇLERİ              …………………………………………………8
Müşterinin Seçimi Kabulü ................................................................... 8
Denetim Sözleşmesi  ……………………………………………………. 9
Denetimin Planlanması .......................................................................10
Denetim Programı ...............................................................................13
Denetim Süresi ...................................................................................14
Denetim Personeli Seçimi ..................................................................15
İÇ KONTROL KAVRAMI VE RİSK ............................................................. 15
İç Kontrol un Amaçları ..................................................................... 16
İç Kontrol un Özellikleri .....................................................................16
İç Kontrol un Bileşenleri .................................................................  16
SONUÇ ... 18

KAYNAKLAR ..............................................................................................19